Tesztek

Tesztek

A Bazárban gyakran éreztük úgy, hogy ha dicsérünk egy terméket, a vevők arra gondolnak, hogy bizony azt csak el akarjuk adni, rájuk akarjuk sózni. Pedig nem így van. A mindennapok gyakorlatából sok olyan tapasztalatunk van, amit szívesen megosztunk és szívesen ajánljuk a kedvenceinket, azokat a darabokat amik nálunk is beváltak.
Igyekszünk olyan termékekkel megtölteni a Bazárt , amiket mi is szívesen használnánk ha a mi lovainkról lenne szó – sőt olyanokkal amiket mi is használUNK otthon a lovainkon.
Külön örülünk, ha olyan termékek ezek, amik nem a legdrágább kategóriába tartoznak, hanem tartós, strapabíró, szép darabok a középárkategóriából, amikre esetleg nem is gondolnánk a hatalmas kínálatban elveszve.

test smile
De hogy ne a csak kereskedő beszéljen, megkértük a barátainkat, hogy ők is mondják el a véleményüket.
Így kezdődött a Clean Horse tesztsorozata, ami során cipő, dzseki, lovasnadrág, nyeregalátét, heveder és még sok más dolog indult útra hogy az ország különböző pontjain vagy esetleg külföldön kipróbálják, teszteljék őket lovasok. Pár hét után mindannyian megírták a tapasztalataikat, véleményüket és fotókat is kaptunk arról hogyan is működött ,,élesben” a tesztalany.
Ezeket a teszteket is itt osztjuk meg mostantól a Clean Horse Blog lapjain.
Nagyon örülünk, hogy igazi lovasemberek véleményét közvetíthetjük így az érdeklődők felé, akik a mindennapokban rendszeresen használják az adott termékeket, van közöttük lóápoló a nemzetközi versenyek világából, lovardavezető, lótulajdonos, ifjúsági díjugrató versenyző, díjlovas és fogathajtó is.
A paletta tehát valóban sokszínű és reméljük hasznos lesz ez az újdonság az oldalunkon.

És ne felejtsétek, számít az olvasóink visszajelzése, ha tetszik a kezdeményezés és szívesen olvasnál még teszteket az oldalon írd meg nekünk mi az amit szívesen látnál a terméktesztek közt.
Aki pedig kedvet kapott a vélemény alapján egy termékhez, annak van egy jó hírünk. Az internetes és a boltban történő vásárlás során is 10% kedvezményt biztosítunk mindenkinek aki a tesztre hivatkozik. Rendelésnél a teszt végén megadott kuponkódot gépeljétek majd be, vagy a boltban egyszerűen említsétek meg hogy olvastatok róla a blogon és ott tetszett meg.

Comments are closed.