Istálló

10 boxos istállónk Nyíregyháza mellett található, minden oldalról természetvédelmi terület határolja, ami remek tereplehetőséget biztosít a szabadidőlovasok számára homoktalajon, nyugodt környezetben.
Bértartást vállalunk önitatós boxokkal, pálya és karámhasználattal, 24 órás felügyelettel, napi 3xi etetéssel (széna, zab).
Jelenleg teltház van, várhatóan a nyári időszakban (áprilistól-októberig) lesz 3 szabad helyünk.

A pályánk 60×40 méteres, homoktalajú, rendszeresen karbantartott és locsolt pálya díjugrató akadályparkkal. A pálya bérelhető, ha szeretnéd idegen környezetben kipróbálni a lovad, akkor előzetes egyeztetés után bármikor van rá lehetőség.
A pályabérlés ára 3000 Ft/alkalom és egyetlen feltétele, hogy a lovad érvényes, útlevélben vezetett oltásokkal rendelkezzen.

A legelőnk közel három hektár területű, amin egy kis háromboxos faistállót alakítottunk ki. Tavasztól őszig folyamatosan locsoljuk a lehető legjobb fűminőség érdekében. A legelőn bértartott lovak tartására nincs lehetőség, ezt kifejezetten a mi öreg lovainké, jár nekik, hogy a nyugdíjas éveiket a lehető legjobb körülmények közt töltsék el.

coca_z jake_the_bull eleanor_lch