Csapat

AnettAnett: Természetesen én is azok közé tartozom, aki évek óta foglalkozik lovakkal. Több mint húsz éve lovagolok, tizenöt éve van saját lovam. Végzettségemet tekintve agrármérnök vagyok, diplomámat lótenyésztési szakirányon szereztem. Diplomamunkámat, amivel tudományos diákkonferenciát is nyertem „A magyar sportló kialakulása és tenyésztése” témakörben írtam. 1998 óta versenyszerűen vettem részt megyei, illetve területi versenyeken díjugratásban. Alapfokú sportoktatói bizonyítvánnyal is rendelkezem lovassport szakágban. 7 éve saját egyesületet hoztunk létre melynek alapító tagja vagyok. Évekig oktattam a kis tanulókat saját lovasiskolánkban. Azt hiszem nem túlzó a jelmondatunk, valóban mindenem a ló.  A ló mellett a fényképezőgép az ami végigkísérte az életemet, folyamatosan tanulok és gyakorlok a mai napig.


DSC_9694-1

Lujó: Aki ismeri, az biztosan nem lepődik meg azon hogy hiányzik a bemutatkozó szöveg. Aki nem ismeri, annak elmondom, hogy nem írta meg. Több mint két évtizedes tapasztalattal díjugratás világában ő a gyakorlati ember a csapatban. Ő irányítja az istállót, vezeti a lószállítót, lovagolja a lovakat és versenyzik velük, formába önti az ötleteinket, elképzeléseinket. Viszont bemutatkozást a honlapra… azt nem ír

 

 

 

 

 

 

 

 

julcsiJulcsi – a legszuperebb segítő: Ajtay Júlia vagyok,1994.december 3-án születtem Miskolcon. A lovakkal már egész kicsi koromban megismerkedtem, alig lehettem 2 éves. A kezdeti szeretet az évek során szenvedéllyé alakult át. A fotózás mindaddig háttérben maradt, amíg ki nem derült, hogy évekre abba kell hagynom a lovaglást egy gerincprobléma miatt. E sajnálatos eset következtében- és mivel továbbra is szerettem volna a díjugratás közelében maradni- fotósként egyre többet kezdtem látogatni a közeli versenyeket.