udvozlunk udvozlunk udvozlunk
udvozlunk udvozlunk
Hogy mi a bazár?
Egy nagyon kicsi bolt, igazából csak boltocska.
Amibe megpróbáltuk összegyűjteni azokat a dolgokat, amikre a mindennapi élet során szükség lehet, ami el tud fogyni, amiből néha váratlanul új kell. Nálunk Kelet-Magyarországon nincsenek nagy lovasboltok minden városban, itt gyakran megtörténik, hogy egy új önitatóért, lovasnadrágért, vagy lótakaróért néha 50-100 kilométereket kell utazni – amire persze sosincs épp ideje a lótartóknak. Hát innen az ötlet. Ha úgyis elmegyünk hétvégenként a versenyekre fényképezni, vagy úgyis találkozunk lónyírás, vagy takarómosás miatt, miért ne próbálnánk bővíteni kicsit a szolgáltatások listáját és egy kicsi bazárt létrehozni, ami mindig utazik velünk?
Szerintünk, így tizenpár év lótartás után átlátjuk mikre lehet szükség, mi az amit az ember szívesen pótolna, csak sosem tud honnan. Egészséges önkritikával élve nem hívjuk lovasboltnak, mert nem az, hiszen hagyományos értelemben véve nem is bolt és nem is cél, hogy mindent meg tudj venni nálunk amit a legutolsó divat diktál, nincsenek prémiumkategóriás luxuscikkek, vannak viszont praktikus dolgok, amikre valóban szükség lehet és igyekszünk természetesen arra is, hogy megfelelő árakkal találkozzatok, ha benéztek ide.
Hát ez a bazár, ahol sok szeretettel várunk, gyere nézz szét nálunk virtuálisan, nemsokára reméljük személyesen is találkozunk. Természetesen minden véleményre, ötletre, tanácsra kíváncsiak vagyunk, megpróbálunk beszerezni mindent, ami nincs, vagy épp eddig nem is volt. Ha azt mondjátok, hogy helye van a bazárban és valóban olyan dolog ami beleillik a kínálatba, akkor igyekszünk minél hamarabb színesíteni vele a palettát.

2014 februárban elindult a webshopunk, így már bárki tud vásárolni tőlünk kényelmesen, otthonról is!

2014 december 1-én pedig valóban is megnyílik a Clean Horse Bazár
A nyitvatartás:
hétfőtől-péntekig 14-18
szombat 10-14
Várunk titeket sok szeretettel Nyíregyházán a Tiszavasvári út 39/b alatt!